Meteen naar de inhoud

Metaverse

Leer de basisprincipes van de technologieën en disciplines die onderdeel zijn van de ontwikkeling omtrent de Metaverse. Ontdek hoe je virtuele werelden kunt creëren, hoe je samenwerkt met anderen in een virtuele omgeving en hoe je digitale activa kunt beheren en verhandelen.

We bieden jou de kans om je basisvaardigheden te ontwikkelen en te experimenten met de nieuwste technologieën. Of je nu geïnteresseerd bent in gaming, kunst, economie of wil experimenteren met nieuwe technologieën, onze Metaverse training heeft voor elk wat wils.

Heb je een vraag?
Neem dan gerust contact op met Valérie Romeo:

+31 6 34740012

2 dagen | hbo-niveau

Niveau cursus

De training wordt gegeven op hbo-niveau.

Lengte training

De training duurt 2 dagen

Doel training

Onze training is ontworpen om beginners een praktische en hands-on ervaring te bieden in de wereld van de Metaverse. Onze ervaren trainers begeleiden je op de theoretische en praktische aspecten van de cursus, zodat je de kennis en vaardigheden krijgt om je eigen virtuele werelden te bouwen en te beheren.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de impact van de Metaverse op zowel de samenleving als het bedrijfsleven, en hoe dit van invloed kan zijn op hun persoonlijke carrière of ontwikkeling.  Door deel te nemen aan deze training, leer je niet alleen over de technologie achter de Metaverse en de toepassingen ervan, maar ontwikkel je ook de vaardigheden om hiermee om te gaan en kun je de mogelijkheden verkennen voor jouw eigen carrière of persoonlijke ontwikkeling.

Vooropleiding

Niet van toepassing.

Studiemateriaal

Syllabus: Deelnemers krijgen een syllabus uitgereikt met een overzicht en samenvatting van de onderwerpen die worden behandeld tijdens de training en het programma.

Certificaat

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname..

Toetsing

Er is geen sprake van examinering.

Terugbelverzoek

Heeft u nog vragen over de opleiding en wilt u hierover teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Offerte aanvragen

Heeft u belangstelling voor een opleiding, cursus of training van Axiflex Academy en wilt u een persoonlijke offerte ontvangen?