Meteen naar de inhoud

Inkomen

Deze cursus is onderdeel van de beroepsopleiding Klantmanager Inkomensconsulent en wordt los gegeven ter verdieping van het onderwerp en als update om kennis actueel te houden.

In de cursus Inkomen wordt aandacht besteed aan verschillende vormen van inkomen die invloed hebben op de hoogte van de bijstand, zoals salaris, alimentatie en giften. U gaat aan de slag met het omrekenen van bedragen met afwijkende periodiciteit en leert over de mogelijkheden tot verrekenen, de componenten van het salaris en de toerekening van de verdiensten.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze opleidingsadviseur: Robert Stravers
+31 (0) 6 51 632 655

1 dagdeel | hbo-niveau

Niveau cursus

De training wordt gegeven op hbo-niveau.

Lengte cursus

De cursus duurt één dagdeel.

Doel cursus

Na afloop van de cursus hebben de cursisten voldoende inhoudelijke kennis meegekregen om op juiste wijze de inkomsten te verrekenen of terug te vorderen. Aansluitend op deze cursus kan nog verdere verdieping plaatsvinden via de cursus Terugvordering en de cursus Loonstroken

Voor wie

De cursus is bestemd voor (toekomstige) medewerkers van een gemeentelijke Sociale Dienst.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Vooropleiding

Niet van toepassing.

Studiebelasting

Voor deze training geldt een studiebelasting van vijftien uur.

Studiemateriaal

Syllabus: Deelnemers krijgen een syllabus uitgereikt met een overzicht en samenvatting van de onderwerpen die worden behandeld tijdens de training en het programma.

Kwalificaties

De cursus Inkomen wordt branche-erkend en maakt onder meer deel uit van het interne opleidingsaanbod van de gemeente Rotterdam. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname..

Toetsing

Er is geen sprake van examinering.

Terugbelverzoek

Heeft u nog vragen over de opleiding en wilt u hierover teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Offerte aanvragen

Heeft u belangstelling voor een opleiding, cursus of training van Axiflex Academy en wilt u een persoonlijke offerte ontvangen?